Канал БТБ придбав устаткування інформаційної мережі на 1,46 млн грн

30 Жовтня 2012
7655
30 Жовтня 2012
15:35

Канал БТБ придбав устаткування інформаційної мережі на 1,46 млн грн

7655
Телефони купили за ціною в 1,5 рази більше за ринкову
Канал БТБ придбав устаткування інформаційної мережі на 1,46 млн грн

ТОВ «Банківське телебачення» (телеканал БТБ) 15 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ТВ бокс» на придбання устаткування інформаційної мережі на суму 1,46 мільйона гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Придбано сервери та системи зберігання для офісної інфраструктури, система доступу до інтернету, Voip АТС до 500 телефонів та ІР-телефони (весь перелік з цінами нижче). Гарантійний термін на обладнання становить 12 місяців.

 

Окремі товари, за даними «Наших грошей», придбано в півтора рази дорожче від ринкових цін.

 

Наприклад, ІР-телефони CP-3905 придбано по 914 гривень. Разом з тим, в інтернет-магазинах такий апарат коштує $62, що з врахуванням ПДВ дає ціну близько 600 гривень.

 

ІР-телефони Cisco CP-7962G (на фото) в комплекті придбано по 5,3 тисячі гривень. Разом з тим, в інтернет-магазинах сам телефон коштує $324, блок живлення CP-PWR-CUBE-3 - $29, підставка під телефон CP-Singlfootstand - $23, кабель живлення CP-PWR-CORD-UA - $3. Разом з ПДВ це дає близько 3,6 тисяч гривень за комплект.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку України. У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У травні 2012 року Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 мільйона гривень.

 

У вересні ТОВ «Банківське телебачення» уклало угоду з ТОВ «Зеонбуд» на послуги оператора багатоканальної телемережі вартістю 11,34 мільйона гривень. Телеканал має заплатити «Зеонбуду» за 4215 годин або рівно півроку мовлення в мережі МХ-5.

 

У жовтні ТОВ «Банківське телебачення» уклало угоду з ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр - СТБ» на послуги з передачі цифрового потоку замовника до обладнання, розміщеного на супутнику AMOS-2. Вартість угоди, розрахованої до кінця цього року, склала 161 тисячу гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду