Телеканал БТБ заплатить СТБ за супутник 161 тисячу гривень

17 Жовтня 2012
6406
17 Жовтня 2012
11:17

Телеканал БТБ заплатить СТБ за супутник 161 тисячу гривень

6406
За послуги з передачі цифрового потоку замовника до обладнання, розміщеного на супутнику AMOS-2
Телеканал БТБ заплатить СТБ за супутник 161 тисячу гривень

ТОВ «Банківське телебачення» 9 жовтня уклало угоду з ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр - СТБ» на послуги з передачі цифрового потоку замовника до обладнання, розміщеного на супутнику AMOS-2. Вартість угоди, розрахованої до кінця цього року, склала 161 тисячу гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Телеканал Національного банку України замовив ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр - СТБ» послуги зв'язку «Земля-Супутник» на підставі ліцензії НР 1321-м, виданої Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 1 серпня 2011 року. Додатком 6 до ліцензії серія НР № 1321-м передбачено, що оператором телекомунікацій для БТБ є «Міжнародний Медіа Центр - СТБ».

 

Починаючи з липня цього року «Міжнародний Медіа Центр - СТБ» отримав підряди на супутниковий зв'язок на суму 630 тисяч гривень. Окрім БТБ цій компанії замовляла послуги й Національна телекомпанія України.

 

Як писала «Детектор медіа», ТОВ «Банківське телебачення» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Зеонбуд» на послуги оператора багатоканальної телемережі вартістю 11,34 млн грн. Телеканал має заплатити «Зеонбуду» за 4215 годин або рівно півроку мовлення в мережі МХ5.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року БТБ  відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська.

 

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн гривень.

 

У липні гендиректором каналу стала Світлана Криворучко, головним редактором - Світлана Коляда.

 

У серпні канал змінив логотип «Банк-TV» на БТБ та зменшив частку програм власного виробництва у програмній концепції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду