Кисельов пояснив, що рішення про учасників програми приймало правління «Інтера»

26 Жовтня 2012
6086
26 Жовтня 2012
23:40

Кисельов пояснив, що рішення про учасників програми приймало правління «Інтера»

6086
Ведучий «Великої політики» пояснив, чому у студії немає представників «Свободи»
Кисельов пояснив, що рішення про учасників програми приймало правління «Інтера»

Автор і ведучий «Великої політики» Євгеній Кисельов сказав, що рішення про учасників програми 26 жовтня прийняло правління телеканалу «Інтер». Про це він сказав в ефірі ток-шоу сьогодні, 26 жовтня.

 

На початку програми пан Кисельов сказав: «Ми прийняли рішення обмежитися чотирма учасниками, які проходять до Верховної Ради».

 

Коли ведучий представив учасників, Арсеній Яценюк запитав, чи знає пан Кисельов про те, що відбуваєтья на вулиці під студією. І сам відповів, що біля студії перебувають два автобуси з «Беркутом», які блокують лідерів ВО «Свобода» і прихильників партії, яка, за його словами, також проходить до Верховної Ради. Ще пан Яценюк звернув увагу на значну кількість порожніх місць у залі, які, на його думку, свідчать про те, що «Свобода» і її прихильники таки були запрошені до залу.

 

У відповідь на це Євгеній Кисельов повідомив, що рішення про запрошення учасників програми - приймало колегіальне правління телеканалу «Інтер». «Рішення про те, хто бере участь у сьогоднішній програмі, приймалося колегіальним правлінням нашого телеканалу. Було прийнято рішення, що беруть участь чотири сили. Про це були проінформовані і представники "Свободи", вони вирішили це рішення проігнорувати, я не знаю чому», - сказав пан Кисельов.

 

Він додав, що надмірна кількість міліції, можливо, пов'язана з тим, що в програмі бере участь охоронювана державою особа (прем'єр-міністр Микола Азаров. - ТК). Саме тому, за словами Євгенія Кисельова, в студії 15 місць виявилися порожніми - їх «мали зайняті представники "Інтершколи"».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», представників і прихильників ВО «Свобода» не пустили на «Велику політику», куди вони були запрошені, а підрозділи «Беркуту» відтіснили їх від прохідної кіностудії імені Олександра Довженка, у павільйоні якої знімається «Велика політика».

 

Нагадаємо, цього тижня на телеканалі «Інтер» вийшов проект «5 хвилин з лідером» за участі чотирьох партій і без учасників «Свободи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду