На «Велику політику» не пускають прихильників «Свободи» (ОНОВЛЕНО)

26 Жовтня 2012
5687
26 Жовтня 2012
20:43

На «Велику політику» не пускають прихильників «Свободи» (ОНОВЛЕНО)

5687
На «Велику політику» не пускають прихильників «Свободи» (ОНОВЛЕНО)

На програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» не пускають гостей, які прийшли підтримати ВО «Свобода», мотивуючи це тим, що загублено списки. Про це «Детектор медіа» повідомив музикант Тарас Компаніченко, який мав бути одним з учасників програми.

 

«Пропустили прихильників Партії регіонів, Компартії, УДАРу, об'єднаної опозиції, прихильників "Свободи" не пустили, тому що загубили списки», - сказав пан Компаніченко.

 

«Я не є свободівцем, мене попросили як діяча культури висловити суголосні ідеї», - додав він.

 

За словами Тараса Компаніченка, на прохідну кіностудії імені Олександра Довженка, у павільйоні якої знімається «Велика політика», була викликана міліція та «ОМОН», які відтіснили за прохідну до проспекту Перемоги всіх прихильників «Свободи», які прийшли на ефір (за оцінками пана Компаніченка - близько 30 осіб).

 

«Ніхто не намагався прориватися, чомусь просто викликали ОМОН. Коли я почав дзвонити братам Капрановим, щоб вони поширили цю новину, і на 5 канал, ОМОН заховали в автобусах, ніби його нема», - додав Тарас Компаніченко.

 

За інформацією «Детектор медіа», 26 жовтня у «Великій політиці» планувалася участь лідерів п'яти партій - Миколи Азарова, Арсенія Яценюка, Віталія Кличка, Петра Симоненка й Олега Тягнибока. Але в остаточній інформації, наданій прес-службою «Інтера», Олег Тягнибок у переліку учасників був відсутній.

 

Тим часом прес-служба ВО «Свобода» повідомляє, що спецпідрозділ «Беркут» заблокував вхід на студію також і лідерові партії Олегу Тягнибоку, пише «Українська правда».

 

О 21:00 на телеканалі «Інтер» мали відбутися дебати лідерів провідних політичних сил. «Втім, коли свободівці прибули на студію Довженка, де мала відбуватися телепрограма, міліція заблокувала вхід Тягнибоку та прихильникам "Свободи" до студії», - повідомляє прес-служба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5687
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oper
4207 дн. тому
ну о первых концлагерях в ссср ,это п,,ж,упоминания о подобных учреждениях встречаются гораздо раньше,а вот,то,что первого президента выбрали абсолютно не того ,факт на лицо ,почему лидеры руха не пришли к управлению государством,слоган /наш голова -наш президент/,а могли же пойти прибалтийским путем,но увы просрали,ситуацию могли бы исправить только реальные националисты,но вопрос насколько они реальны?
slovoukrainy
4207 дн. тому
Кличка удар така ж тупа, як і «хам», с ру-ро-реги-ЯЗЫЧЕСКОЙ идеологией для чрев и жоп людей. «список кличка: політичне сміття», как и нафталинЫ тушки, «чтобы никто не догадался», «прикинулись ветошью, чтобы неотсвечивать», с протянутой «украина – вперёд» рукою, думают, что прутся в парламент на заработки, а насправді: «Цар скаже …(тушкам), які ліворуч від Нього: ідіть від Мене, прокляті (на гриль), в ОГОНЬ ВЕЧНЫЙ, уготований дьяволу і ангелам його». Чистых реги- кровей гурвиц поставил в одесссссе памятник имперскому ША-винизму, вершившего геноцид против оккупированных славян, всем чистокровным реги-орально-анальным проституткам – катькам 2 сорта и их реги-байстрюкам, которым та подарила крепостное право (в Україні його ніколи НЕ було) быть «рабом, подножкой, грязью Москвы»; ещё до выборов в избирательных округах клички снимают штаны своих тушек на пользу кандидатов ру-ро-реги-ЯЗЫЧЕСКОГО оккупационного режима сабодана-януковича; в київ(обл)раді у повному складі, а значить САМ кличка, голосували проти української мови, проти України, проти Духа Святого, Який наповнив НОВУ руську, НОВУ слов'янську – українську мову для молитви та спілкування, щоб ми, всі національності у Богакраїни, були щирими побожним, чесними: ОДНОдушними-ОДНОмовними з Богом і людьми.
гомобез сапиенс
4207 дн. тому
ПРынцесса зовсім забула, або росла без тата-мами, які повинні були їй розповісти, що перші коцтабори були влаштовані в СРСР і над кожним гордо майорів серпасто-молоткастий червоний комуністичний прапор.Тільки червоним він був від крові мільйонів безневинно вбитих.Якщо їй приємно дивитись на нащадка катів Сионенку, то..Бог їй суддя.
ура
4207 дн. тому
их не только не пустить надо. их надо посадить всех))) фашисты нам не нужны
boss
4207 дн. тому
ПРавильно , ПРынсеса ! К Киселёву и Шустеру должны ходить только Регионалы и Коммунисты. Остальным там делать нечего. ПРикольные дебаты : Симоненко-Богословская , Адам- Елена , Царьков- Ефремов...Это шоу можно ПРодавать за деньги в слаборазвитые районы.
Врач Сидоров
4207 дн. тому
Инна Самуиловна, вот вы где! А мы с медсестрами обыскались прямо, уже и в гинекологии были, и в реанимационное заглядывали, а вы на Телекритике. Давайте немедленно в палату, вас новая корона красивая для принцессы ждет, корону на голову, один укольчик в попку и баиньки.
Принцесса Инна
4207 дн. тому
Правильно и сделали, что не пустили. Смотреть на недолюдей, зверей и фашистов я, как зритель, гражданка Украины и нормальный человек, не имею ни малейшего желания. Ещё и припадочных косоваров пусть бы не пустили. И вообще бы в космос запустили!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду