detector.media
26.10.2012 20:43
На «Велику політику» не пускають прихильників «Свободи» (ОНОВЛЕНО)

На програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» не пускають гостей, які прийшли підтримати ВО «Свобода», мотивуючи це тим, що загублено списки. Про це «Детектор медіа» повідомив музикант Тарас Компаніченко, який мав бути одним з учасників програми.

 

«Пропустили прихильників Партії регіонів, Компартії, УДАРу, об'єднаної опозиції, прихильників "Свободи" не пустили, тому що загубили списки», - сказав пан Компаніченко.

 

«Я не є свободівцем, мене попросили як діяча культури висловити суголосні ідеї», - додав він.

 

За словами Тараса Компаніченка, на прохідну кіностудії імені Олександра Довженка, у павільйоні якої знімається «Велика політика», була викликана міліція та «ОМОН», які відтіснили за прохідну до проспекту Перемоги всіх прихильників «Свободи», які прийшли на ефір (за оцінками пана Компаніченка - близько 30 осіб).

 

«Ніхто не намагався прориватися, чомусь просто викликали ОМОН. Коли я почав дзвонити братам Капрановим, щоб вони поширили цю новину, і на 5 канал, ОМОН заховали в автобусах, ніби його нема», - додав Тарас Компаніченко.

 

За інформацією «Детектор медіа», 26 жовтня у «Великій політиці» планувалася участь лідерів п'яти партій - Миколи Азарова, Арсенія Яценюка, Віталія Кличка, Петра Симоненка й Олега Тягнибока. Але в остаточній інформації, наданій прес-службою «Інтера», Олег Тягнибок у переліку учасників був відсутній.

 

Тим часом прес-служба ВО «Свобода» повідомляє, що спецпідрозділ «Беркут» заблокував вхід на студію також і лідерові партії Олегу Тягнибоку, пише «Українська правда».

 

О 21:00 на телеканалі «Інтер» мали відбутися дебати лідерів провідних політичних сил. «Втім, коли свободівці прибули на студію Довженка, де мала відбуватися телепрограма, міліція заблокувала вхід Тягнибоку та прихильникам "Свободи" до студії», - повідомляє прес-служба.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY