StarLightMedia реалізує інтернет-стратегію та створить 60 пісень

26 Жовтня 2012
3805
26 Жовтня 2012
12:39

StarLightMedia реалізує інтернет-стратегію та створить 60 пісень

3805
StarLightMedia реалізує інтернет-стратегію та створить 60 пісень

Підрозділ каналу СТБ з написання музичного матеріалу для молодих артистів наступного року вироблятиме 60 пісень. Прем'єра першої пісні відбудеться за тиждень у шоу «Х-фактор». Про це повідомив директор телегрупи StarLightMedia та генеральний директор СТБ Володимир Бородянський.

 

Нагадаємо, цей підрозділ канал створив навесні 2012 року, а влітку цього ж року провів конкурс композиторів.

 

Інша новостворена компанія StarLightMedia - StarLightMedia Digital - відтепер розпочинає реалізовувати інтернет-стратегію холдингу, повідомив пан Бородянський. StarLightMedia Digital очолила Світлана Могилевська.

 

«За 20 років телебачення сильно зміниться, і ми думаємо, що значення локального контенту з кожним роком зростатиме, - сказав пан Бородянський. - Ми хочемо, щоб наш глядач був з нашими проектами постійно, і щоб ми були з глядачем щодня».

 

До завдань StarLightMedia Digital входить розвиток, монетизація онлайн-ресурсів (як інтегрованих з телебаченням, так і самостійних інтернет-проектів). У портфоліо компанії - інтернет-проекти «Х-фактор Онлайн», «Фан Фабрика» та «Фан Підйом», «Останній герой», мобільний додаток Fakty ICTV, інтерактивна карта для «КабріоЛіто», закритий інтернет-показ серіалу «Закрита школа» та закадрове відео телепрограм на сайті Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду