Героями чергового «Останнього попередження» стали Тягнибок і Власенко

23 Жовтня 2012
16881
23 Жовтня 2012
21:40

Героями чергового «Останнього попередження» стали Тягнибок і Власенко

16881
Героями чергового «Останнього попередження» стали Тягнибок і Власенко

Сьогодні, 23 жовтня, о 20:35 на Першому національному вийшов черговий ролик «Останнє попередження», героями якого стали лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок і народний депутат («БЮТ-Батьківщина») Сергій Власенко.

 

У 10-хвилинному фільмі показано зняті прихованою камерою «переговори», що відбувалися між Олегом Тягнибоком, а згодом Сергієм Власенком, і людьми, які представилися представниками Держдепартаменту США, нібито готовими надати фінансову і консультативну допомогу під час виборів. Фільм просуває тезу про «продажність» об'єднаної опозиції.

 

23 жовтня вийшла перша частина фільму, у якій обіцяли продовження. У телепрограмі Першого національного 10-хвилинне «Останнє попередження» заплановане завтра, 24 жовтня, о 20:30.

 

Вісім роликів, з яких змонтовано нинішній випуск «Останнього попередження», продакшн-студія V-TV вже розмістила на своєму YouTube-каналі.

 

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф повідомив «Детектор медіа», що всі ролики «Останнє попередження» розміщуються в ефірі як передвиборна агітація на замовлення кандидата в депутати в одномандатному виборчому окрузі № 220 Ганни Федорченко, яка балотується від Молодіжної партії України. І в ефірі, за його словами, є відбивка, яка інформує про це.

 

Раніше на недобросовісну агітацію в роликах «Останнє попередження» скаржилися «Батьківщина» і партія УДАР.

 

У продакшн-студії V-TV «Останнє попередження» називають журналістськими розслідуваннями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16881
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
4205 дн. тому
Регионалы финансируююься международными наркокартелями.
Ketler
4219 дн. тому
Батькивщина и Тягнибок финансируются международными глобальными еврейскими бизнесгруппами, и пиарят их неприкрыто еврейские СМИ и зачастую это хорошо видно, нанятые на русскоязычных еврейских форумах,"блоггеры"..., газета уа вообще откровенная "группа абрамов" пиарила Тягнибока,да так,что сами рядовые "свободовцы" были в шоке.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду