К1 оновив сайт

19 Жовтня 2012
4662
19 Жовтня 2012
11:02

К1 оновив сайт

4662
К1 оновив сайт

Телеканал К1 оновив свій сайт. Новий дизайн порталу виконаний у бірюзових кольорах, як і  новий логотип та іміджеві заставки каналу.

 

На оновленому сайті з'явився розділ «Відеотека», де розміщене відео проектів каналу, onlinе-трансляція К1 та форум. Також були доповнена рубрика з інформацією про сам канал та менеджмент.

 

Сайт розроблено Argentum IT Lab.

 

Нагадаємо, 15 вересня телеканал К1 оновив свій дизайн. Головним образом логотипу стали «крила» у бірюзовому відтніку. На етапі відбору ідей нового оформлення К1, був оголошений творчий конкурс. У ньому брали участь декілька концептуальних дизайнерів. У підсумку відібрали ідею «Крила» та брендбук, який розробила «Незалежна креативна група». Ідентифікаційні заставки виконав київський постпродакшн The CoffeePost. Звукове оформлення - «Гадюкіни рекордс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4662
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
4217 дн. тому
Сайт работает только в ie
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду