К1 змінив логотип і запустив нові іміджеві заставки (ФОТО)

17 Вересня 2012
11240
17 Вересня 2012
14:15

К1 змінив логотип і запустив нові іміджеві заставки (ФОТО)

11240
Головний образ графіки – крила
К1 змінив логотип і запустив нові іміджеві заставки (ФОТО)

Із 15 вересня телеканал К1 змінив свій логотип, а також запустив нову серію іміджевих заставок. Про це повідомляє прес-служба К1.

 

Головним образом логотипу стали «крила» у бірюзовому відтніку. «М'які лінії нового логотипу нагадують вигини крил. Бірюзовий відтінок чудово доповнює ідею "крила" - будучи символом висоти, чистоти, легкості, якості та новаторства. Що збігається з цінностями телеканалу К1», - йдеться у повідомленні.

 

Візуалізація ідеї «Крила» побудована на алегоріях стану комфорту телеглядачів, при перегляді каналу К1, - зазначається у повідомленні. У свою чергу, алегорія «Кристалічні крила» символізує «чисте, багатогранне, інтелектуальне, сучасне програмне наповнення каналу», алегорія «Чорнила у воді» - символізує «легкий, позитивний, пізнавальний ефір», алегорія «Шовк і квіти» - жіночність, модні тенденції, витонченість, алегорія «Неонові крила» - розважальне дозвілля, «яскравість, динаміку програм К1».

 

На етапі відбору ідей нового оформлення К1, був оголошений творчий конкурс. У ньому брали участь декілька концептуальних дизайнерів.

 

У підсумку відібрали ідею «Крила» та брендбук, який розробила «Незалежна креативна група». Ідентифікаційні заставки виконав київський постпродакшн The CoffeePost. Звукове оформлення - «Гадюкіни рекордс».

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11240
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алиса
4260 дн. тому
Отлично!! очень позитивно, нравицца!!!
Денис Гагарин
4260 дн. тому
Хорошо получилось.
99франков
4260 дн. тому
Заметно, что креативов привлекали - логика в идее присутствует. И визуализация свеженькая получилась )
no smoking
4261 дн. тому
а мені здається, що дизайн тупо здертий з сигарет Gauloises http://www.weirdworm.com/img/life/10-most-bizarre-cigarette-packages/gauloises00.jpg думаю, Imperial Tobacco могли непогано заплатити, щоб прихована асоціація з їхнім брендом з'являлась сотні разів щодня на загальнонаціональному каналі після повної заборони тютюну в Україні.
глядач
4261 дн. тому
то треба бути схохими на всіх, бо всі так роблять в Україні? До вашого відома, у багатьох американських телеканалів яскраві кольорові логотипи, навіть і не скажеш одразу, що це логотип. І це класно виглядає на екрані та стає трендом у всьому світі
Роберт Альбертович
4261 дн. тому
напівппрозорий був набагато кращий, та й у всьому цивілізованому світі в телеканалів напівпрозорі логотипи...
дальтоніку
4261 дн. тому
бірюзовоє, такі дальтонік:)
дальтонік
4261 дн. тому
всьо такоє галубоє...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду