«BBC Україна» запустила додатки для Nokia

17 Жовтня 2012
3179
17 Жовтня 2012
17:07

«BBC Україна» запустила додатки для Nokia

3179
«BBC Україна» запустила додатки для Nokia

«ВВС Україна» запускає новий додаток з доступом до новинного контенту з телефонів Nokia Series 40 (у тому числі смартфонів серії Asha). Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Всесвітня служба ВВС розробила додатки для 11 мовних служб з доступом до новин. Крім BBC Україна, це також додатки Російської, Арабської, Бразильської, Китайської, Індонезійської, Турецької, В'єтнамської служб, а також ВВС Mundo іспанською мовою і служб мовами урду і хінді. Новий додаток безкоштовний, його можна завантажити із сайту Nokia в Україні

 

«Розробка такого спектру додатків ВВС дозволить мовним службам розширити кількість користувачів за допомогою мобільних телефонів. Телефони Nokia Series 40 залишаються найпопулярнішими у світі: на сьогодні використовується понад 675 млн апаратів», - зазначив керівник департаменту цифрових технологій BBC Джеймс Монтгомері.

 

Представник компанії Nokia Браян Бініяк наголошує на тому, що його компанія зацікавлена у тому, щоб надавати користувачам в усьому світі доступ до додатків з інформацією їхньою мовою: «ВВС як найвідоміший новинний ресурс за допомогою цих мовних додатків зможе розширити свою мережу користувачів через наші 675 млн телефонів серії Nokia Asha і інших телефонів Series 40».

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду