detector.media
17.10.2012 17:07
«BBC Україна» запустила додатки для Nokia

«ВВС Україна» запускає новий додаток з доступом до новинного контенту з телефонів Nokia Series 40 (у тому числі смартфонів серії Asha). Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Всесвітня служба ВВС розробила додатки для 11 мовних служб з доступом до новин. Крім BBC Україна, це також додатки Російської, Арабської, Бразильської, Китайської, Індонезійської, Турецької, В'єтнамської служб, а також ВВС Mundo іспанською мовою і служб мовами урду і хінді. Новий додаток безкоштовний, його можна завантажити із сайту Nokia в Україні

 

«Розробка такого спектру додатків ВВС дозволить мовним службам розширити кількість користувачів за допомогою мобільних телефонів. Телефони Nokia Series 40 залишаються найпопулярнішими у світі: на сьогодні використовується понад 675 млн апаратів», - зазначив керівник департаменту цифрових технологій BBC Джеймс Монтгомері.

 

Представник компанії Nokia Браян Бініяк наголошує на тому, що його компанія зацікавлена у тому, щоб надавати користувачам в усьому світі доступ до додатків з інформацією їхньою мовою: «ВВС як найвідоміший новинний ресурс за допомогою цих мовних додатків зможе розширити свою мережу користувачів через наші 675 млн телефонів серії Nokia Asha і інших телефонів Series 40».

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY