Микола Вереснь наразі не робить для «Інтера» ток-шоу про вибори

17 Жовтня 2012
4875
17 Жовтня 2012
13:09

Микола Вереснь наразі не робить для «Інтера» ток-шоу про вибори

4875
Микола Вереснь наразі не робить для «Інтера» ток-шоу про вибори

Телеведучий Микола Вереснь наразі не готує ток-шоу про вибори для телеканалу «Інтер». Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа», додавши, що робити проект про вибори «дуже легко».

 

На запитання «Детектор медіа», чи відмовився канал «Інтер» від заявленого раніше проекту «Вересень-жовтень», пан Вересень відповів: «У нас були переговори, я не знаю, чим вони закінчились, і причини непояви проекту в ефірі мені невідомі».  Зйомок згаданого проекту не було.

 

«На той момент ми не вирішили, чи йтиме цей проект у прямому ефірі, чи у запису», - сказав він.

 

Чи вийде проект в останній тиждень напередодні виборів, наразі невідомо. «Детектор медіа» звернулася до прес-служби каналу «Інтер» із запитанням про те, чому проект досі не вийшов в ефір і чи з'явиться він незабаром, та чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, наприкінці серпня «Інтер» анонсував вихід  політичного ток-шоу «Вересень - жовтень».  Гостями проекту мали стати кандидати в народні депутати, висунуті за мажоритарною системою, яких соціологічні опитування визнають найперспективнішими. Прем'єра мала стартувати 3 вересня, однак в ефір досі не вийшла.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду