«Інтер» запускає політичне ток-шоу з Миколою Вереснем

17 Серпня 2012
11001
17 Серпня 2012
10:45

«Інтер» запускає політичне ток-шоу з Миколою Вереснем

11001
«Вересень-жовтень» виходитиме з понеділка по четвер
«Інтер» запускає політичне ток-шоу з Миколою Вереснем

У понеділок, 3 вересня, на «Інтері» стартує політичне  ток-шоу «Вересень - жовтень»,  яке вестиме Микола Вересень. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі.

 

Гостями програми «Вересень-жовтень»  стануть кандидати в народні депутати, висунуті за мажоритарною системою, яких соціологічні опитування визнають найперспективнішими.

 

Ведучий обговорить з кандидатом «больові точки» округу, а також теми, які роблять округ унікальним (мовна ситуація, наповнення бюджету, розвиток  підприємництва, резонансні події тощо). У програмі гість пропонуватиме варіанти вирішення проблемних ситуацій свого округу та країни.


Вироблятимуть проект  «07 продакшн» та телеканал «Інтер». Він виходитиме з понеділка по четвер у вечірньому пост-прайм.

 

Нагадаємо, що «Савік Шустер студія» готує до виборів проект за участю мажоритарних кандидатів. Також  в ефірі телеканалу ТВі вже місяць іде програма «Про обранців». Програма виходить у прямому ефірі, ведучі проекту Микола Княжицький та Наталка Катеренчук.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11001
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4240 дн. тому
Тоже часто слышу Вересня на ''Эре'' . Особенно затрахало его ''OK , OK''.Ну очень украинское выражение. А еще ''мені підказують , що час уже вийшов''. Зачем это озвучивать в эфир? От избытка профессионализма? По поводу статьи. Ну дак выборы ! Кушать хочется. По моим наблюдениям в стране существует особая каста журналистов ( или считающих себя таковыми), которые всплывают как дерьмо во время выборов на экранах телевизоров , чуя запах больших бабок, а потом исчезают в никуда до следующих выборов. Наверное , проматывают бабло на каких-то островах.
серпень
4241 дн. тому
Проститутка, но сколько гонору.
Виктор
4241 дн. тому
Вересень - обычная шестерка с гипертрофированным ЧСВ. Когда-то облизывал и обслуживал Хорошковского в Команде Озимого Поколения. Теперь будет обслуживать на Интере. Или кто-то сомневается, что в программе будут пиарить только правильных мажоритарщиков, одобренных цензурой?
Татьяна
4242 дн. тому
Ну наконец то можно будет увидеть КЛАССНОГО ведущего Миколу Вересня. Я его слушаю по ЕРЕ и получаю максимум удовлетворения. от его блестящего ведения передач. общения с гостем. подачи информации. Такого проффесионала нужно давно садить в кадр. БРАВО и УРА.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду