detector.media
17.10.2012 13:09
Микола Вереснь наразі не робить для «Інтера» ток-шоу про вибори

Телеведучий Микола Вереснь наразі не готує ток-шоу про вибори для телеканалу «Інтер». Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа», додавши, що робити проект про вибори «дуже легко».

 

На запитання «Детектор медіа», чи відмовився канал «Інтер» від заявленого раніше проекту «Вересень-жовтень», пан Вересень відповів: «У нас були переговори, я не знаю, чим вони закінчились, і причини непояви проекту в ефірі мені невідомі».  Зйомок згаданого проекту не було.

 

«На той момент ми не вирішили, чи йтиме цей проект у прямому ефірі, чи у запису», - сказав він.

 

Чи вийде проект в останній тиждень напередодні виборів, наразі невідомо. «Детектор медіа» звернулася до прес-служби каналу «Інтер» із запитанням про те, чому проект досі не вийшов в ефір і чи з'явиться він незабаром, та чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, наприкінці серпня «Інтер» анонсував вихід  політичного ток-шоу «Вересень - жовтень».  Гостями проекту мали стати кандидати в народні депутати, висунуті за мажоритарною системою, яких соціологічні опитування визнають найперспективнішими. Прем'єра мала стартувати 3 вересня, однак в ефір досі не вийшла.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY