«Авторська студія» знімає програми з Куликовим і Вітовською та хоче запустити інтернет-канал

16 Жовтня 2012
7077
16 Жовтня 2012
15:05

«Авторська студія» знімає програми з Куликовим і Вітовською та хоче запустити інтернет-канал

7077
Один випуск програми «Українська К» з Андрієм Куликовим транслювався на каналі «Культура»
«Авторська студія» знімає програми з Куликовим і Вітовською та хоче запустити інтернет-канал

Незалежний продакшн «Авторська студія» планує запустити інтернет-канал авторських проектів. Незабаром буде запущений сайт, де викладатимуться проекти студії. Про це «Телекритиці» повідомила генеральний продюсер студії Наталія Волкова.

 

Метою діяльності «Авторської студії» пані Волкова бачить підтримку продукції української інтелігенції. «Прийшов час іншого телебачення, і люди хочуть цього. Я розумію, що ТВі та 5 канал - інше телебачення. Однак людям є, про що думати, окрім політики. Ми пропагуємо українські продукти», - зазначила вона.

 

На думку пані Волкової, «Авторська студія» якраз і має створити інше телебачення. «Вона («Авторська студія». - ТК) виникла після праці робочої групи над ребрендингом телеканалу "Культура". Він так і не був проведений, але люди, які там  працювали створили спільноту, яка й запускатиме цей проект, - розповіла Наталія Волкова. - У регіонах України дуже багато людей, які не можуть влаштувати свої висококласні продукти на комерційних телеканалах через те, що вони не підходять по формату. Ми зібрали таких 35 програм та почали потроху писати нові».

 

Один із власних проектів студії - ток-шоу «Українська К». У ролі ведучого з програмою співпрацює Андрій Куликов (ведучий «Свободи слова» на ICTV). За словами Наталії Волкової, у проекті обговорюються актуальні проблеми культури, релігії, держави, суспільства: «Для участі в проекті запрошуємо діячів культури та мистецтва, вчених, журналістів, державних діячів. Тобто усіх, хто має свій погляд на українську культуру».

 

Вже записано шість випусків «Української К», зокрема, на такі теми: «Листи інтелігенції до влади», «Масова культура на телебаченні», «Як не боятися залишити дитину коло телевізора?». Остання програма була присвячена політичній карикатурі.

 

В ефірі телеканалу «Культура» вже вийшов один випуск із цього циклу на тему «Рідер чи паперова книжка?». Наталія Волкова сподівається, що в ефір вийде й випуск про політичну карикатуру. «Канал "Культура" сприяє нам у виробництві цього проекту», - додала пані Волкова.

 

Також програми студії викладаються на платформі PocketBook - Obreey Store.

 

Ще один проект, який зараз виробляє «Авторська студія» - «Посольське таксі» з актрисою Ірмою Вітовською.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду