AVRO презентувала логотип «Дитячого Євробачення-2012»

14 Жовтня 2012
3688
14 Жовтня 2012
10:31

AVRO презентувала логотип «Дитячого Євробачення-2012»

3688
Слоган цьогорічного конкурсу: «Break the Ice!» («Зламай кригу!»)
AVRO презентувала логотип «Дитячого Євробачення-2012»

Офіційний національний мовник «Дитячого Євробачення-2012», телекомпанія AVRO презентувала офіційний логотип цьогорічного конкурсу. Про це пише сайт Першого національного телеканалу.

 

Національний мовник AVRO презентував логотип ДПКЄ-2012

 

Логотип відповідає змісту слогану цьогорічного конкурсу: «Break the Ice!» («Зламай кригу!»).  Його авори мають на меті «об`єднати піснею дітей, їхніх батьків, шанувальників та глядачів» і надихнути їх «стати частиною дивовижного зимового свята».

 

«Цей логотип є так званою надією на те, що 10-й ювілейний ДПКЄ стане найкращим в історії конкурсу!», - каже виконавчий директор ДПКЄ Сітце Баккер.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», участь у 10-му Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення - 2012», окрім України, братимуть участь ще 11 країн: Албанія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Бельгія, Грузія, Ізраїль, Молдова, Нідерланди, Росія та Швеція.

 

Цього року до конкурсу приєдналися три країни: Албанія, Азербайджан та Ізраїль, але чотири вибули.

 

«Дитяче Євробачення - 2012» стартує у Нідерландах 1 грудня. Ця країна вже вдруге прийматиме конкурс, цього року він пройде в столиці - Амстердамі, у концертному залі Heineken Music Hall.

 

Україну  представить Анастасія Петрик з піснею «Небо».

 

Минулого року «Дитяче Євробачення» проходило в Єревані (Вірменія) 3 грудня і в ньому брали участь 13 країн. Перемогу здобула грузинська група Candy. Учасниця з України Kristall (Крістіна Кочегарова) посіла 11-те місце.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду