У «Дитячому Євробаченні – 2012» змагатимуться 12 країн

5 Вересня 2012
3076
5 Вересня 2012
16:41

У «Дитячому Євробаченні – 2012» змагатимуться 12 країн

3076
У «Дитячому Євробаченні – 2012» змагатимуться 12 країн

Участь у 10-му Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення - 2012» братимуть 12 країн: Албанія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Бельгія, Грузія, Ізраїль, Молдова, Нідерланди, Росія, Швеція, Україна. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

Цього року до конкурсу приєдналися три країни: Албанія, Азербайджан та Ізраїль, але чотири вибули.

 

«Дитяче Євробачення - 2012» відбудеться в Нідерландах 1 грудня. Ця країна вже вдруге прийматиме конкурс, цього року він пройде в столиці - Амстердамі, у концертному залі Heineken Music Hall. Цьогорічний конкурс відбудеться під гаслом «Зламай кригу!» (Break The Ice).

 

Україну на конкурсі представить Анастасія Петрик з піснею «Небо».

 

Минулого року «Дитяче Євробачення» проходило в Єревані (Вірменія) 3 грудня і в ньому брали участь 13 країн. Перемогу здобула грузинська група Candy. Представниця України Kristall (Крістіна Кочегарова) посіла 11-те місце.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду