Міліція заявляє, що не тисне на телеканал «Аверс»

12 Жовтня 2012
6556
12 Жовтня 2012
18:29

Міліція заявляє, що не тисне на телеканал «Аверс»

6556
Представники каналу були викликані на допит у якості свідків
Міліція заявляє, що не тисне на телеканал «Аверс»

Міліція Волинської області вважає, що немає підстав говорити про те, що вона тисне на працівників корпорації «Аверс». Про це йдеться у листі сектору зв'язків з громадськістю управління МВС України у Волинській області, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

«Шеф-редактор газети "Аверс-прес" Андрій Лев був запрошений у слідче управління УМВС України у Волинській області і допитаний у якості свідка по кримінальній справі, порушеній за фактом хуліганських дій в офісі кандидата в народні депутати, представника Європейської партії України Олени Голєвої. Шеф-редактор  телеканалу "Аверс" Наталія Московка теж була запрошена у якості свідка для дачі показів. Слід наголосити, що сам Олег Величко також був допитаний у цій справі», - повідомляє Волинська міліція.

 

Стосовно виклику вказаних осіб не повісткою, а телефоном, то в УМВС у Волинській області відзначають, що це передбачено ст. 166 КПК України.

 

«Оскільки у даній справі триває досудове розслідування, деталей, зважаючи на таємницю слідства, розголошувати не можемо», - зауважує сектор зв'язків з громадськістю.

 

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня телеканал «Аверс» заявляв, що міліція на нього тисне і просив Генеральну прокуратуру України звернути увагу на ці факти і усунути тиск на телеканал та його працівників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6556
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пупришкашвіли
4213 дн. тому
шо за люди. Деякі прізвища на них діють як на бугая червона ганчірка. Роки минають. а дехто як бачить прізвище Величка , аж підскакує. Величко керує, слава Йсусу. великою компанією, а дописувач так і не злітав в космос, бо сам ніщо, бос не платить. сидить нещасний і в людей кида каку, як макак резус . яка щира втіха голодранцю поплювати на Величка в інтернеті. Г .
Величківський піар
4214 дн. тому
"Телекритиці" варто фільтрувати інформацію, коли телефонує Величко-молодший. Він себе піарить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду