detector.media
12.10.2012 18:29
Міліція заявляє, що не тисне на телеканал «Аверс»
Представники каналу були викликані на допит у якості свідків

Міліція Волинської області вважає, що немає підстав говорити про те, що вона тисне на працівників корпорації «Аверс». Про це йдеться у листі сектору зв'язків з громадськістю управління МВС України у Волинській області, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

«Шеф-редактор газети "Аверс-прес" Андрій Лев був запрошений у слідче управління УМВС України у Волинській області і допитаний у якості свідка по кримінальній справі, порушеній за фактом хуліганських дій в офісі кандидата в народні депутати, представника Європейської партії України Олени Голєвої. Шеф-редактор  телеканалу "Аверс" Наталія Московка теж була запрошена у якості свідка для дачі показів. Слід наголосити, що сам Олег Величко також був допитаний у цій справі», - повідомляє Волинська міліція.

 

Стосовно виклику вказаних осіб не повісткою, а телефоном, то в УМВС у Волинській області відзначають, що це передбачено ст. 166 КПК України.

 

«Оскільки у даній справі триває досудове розслідування, деталей, зважаючи на таємницю слідства, розголошувати не можемо», - зауважує сектор зв'язків з громадськістю.

 

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня телеканал «Аверс» заявляв, що міліція на нього тисне і просив Генеральну прокуратуру України звернути увагу на ці факти і усунути тиск на телеканал та його працівників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY