«Перший Ukraine» оновлює сітку мовлення та логотип

11 Жовтня 2012
10374
11 Жовтня 2012
14:07

«Перший Ukraine» оновлює сітку мовлення та логотип

10374
Із 15 жовтня новини виходитимуть щогодини після 12:00
«Перший Ukraine» оновлює сітку мовлення та логотип

Із 15 жовтня супутниковий канал Національної телекомпанії України «Перший Ukraine» вийде в ефір з оновленою сіткою мовлення та логотипом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На каналі новини виходитимуть щогодини кожного дня після 12:00 (крім вихідних). Окрім інформаційно-аналітичних проектів мовник планує показувати культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, розважально-музичні, дитячі програми і фільми про українську історію та сьогодення.

 

Зокрема, в оновленій програмній сітці міжнародної версії Першого виходитимуть усі трансляції суспільно-політичних і культурних подій країни, архіви та нові випуски проектів Першого національного та програм сторонніх продакшнів.

 

 

 

Новий логотип міжнародної версії Першого національного

 

Також із 15 жовтня на сайті Першого національного з'явиться онлайн-трансляція каналу «Перший Ukraine», а з кінця листопада у супутникового каналу з'явиться власний сайт.

 

На супутнику канал з 1 вересня 2012 року доступний у більш ніж 30 країн світу. Сьогодні канал мовить у відкритому доступі на Amos-2.

 

Параметри супутника:

супутник: Amos 2 (4 ° W);

частота: 10.806 ГГц;

поляризація: H;

SR: 30000, FEC: 3/4;

стандарт: DVB-S/MPEG-2;

ID: Pershy Ukraine;

провайдер: Spacecom;

кодування: немає

 

Карта покриття сигналом супутника Amos-2

 

Нагадаємо, НТКУ отримала ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на супутникове мовлення під логотипом «Перший Ukraine» у вересні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду