detector.media
11.10.2012 14:07
«Перший Ukraine» оновлює сітку мовлення та логотип
Із 15 жовтня новини виходитимуть щогодини після 12:00

Із 15 жовтня супутниковий канал Національної телекомпанії України «Перший Ukraine» вийде в ефір з оновленою сіткою мовлення та логотипом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На каналі новини виходитимуть щогодини кожного дня після 12:00 (крім вихідних). Окрім інформаційно-аналітичних проектів мовник планує показувати культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, розважально-музичні, дитячі програми і фільми про українську історію та сьогодення.

 

Зокрема, в оновленій програмній сітці міжнародної версії Першого виходитимуть усі трансляції суспільно-політичних і культурних подій країни, архіви та нові випуски проектів Першого національного та програм сторонніх продакшнів.

 

 

 

Новий логотип міжнародної версії Першого національного

 

Також із 15 жовтня на сайті Першого національного з'явиться онлайн-трансляція каналу «Перший Ukraine», а з кінця листопада у супутникового каналу з'явиться власний сайт.

 

На супутнику канал з 1 вересня 2012 року доступний у більш ніж 30 країн світу. Сьогодні канал мовить у відкритому доступі на Amos-2.

 

Параметри супутника:

супутник: Amos 2 (4 ° W);

частота: 10.806 ГГц;

поляризація: H;

SR: 30000, FEC: 3/4;

стандарт: DVB-S/MPEG-2;

ID: Pershy Ukraine;

провайдер: Spacecom;

кодування: немає

 

Карта покриття сигналом супутника Amos-2

 

Нагадаємо, НТКУ отримала ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на супутникове мовлення під логотипом «Перший Ukraine» у вересні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY