СТБ покаже телефільм власного виробництва

4 Жовтня 2012
6114
4 Жовтня 2012
12:58

СТБ покаже телефільм власного виробництва

6114
СТБ покаже телефільм власного виробництва

7 жовтня СТБ покаже телефільм власного виробництва «Мама проти волі». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Виробництво проекту здійснював департамент ТВ-муві, під керівництвом Мирослава Домалевського. Режисер - Єва Стрельнікова, оператор - Олександр Шилов, сценарист - Альбіна Ільченко. Головні ролі зіграли - Ігор Верник, Ірина Гриньова, Сергій Калантай.

 

За сюжетом, у 15-річної Юлії в автокатастрофі гине мати, її опікунство доручають рідній тітці дівчини - хірургу Тетяні Смирновій. Юля звинувачує Тетяну в смерті матері і тому між ними наростає серйозний конфлікт. Але тут в їх житті з'являється Ігор - батько Юлі в минулому відомий джазовий музикант, який зараз грає на похоронах.

 

Зйомки фільму «Мама мимоволі» тривали близько місяця у Києві. Режисер картини - Єва Стрельнікова, яка раніше працювала над документальними проектами телеканалу СТБ.

 

«Цей фільм - моя перша робота в кіно, як і багатьох у нашій групі. І саме завдяки цьому ми всі отримували величезне задоволення від роботи і стали однією злагодженою командою, як би пафосно це не звучало. На цьому фільмі я зрозуміла одне: якщо знімальна група і актори горять, роблячи цей продукт, кіно обов'язково зарядиться нашими емоціями» - зазначила вона.

 

Стрічка вийде в ефір о 21.55.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду