detector.media
04.10.2012 12:58
СТБ покаже телефільм власного виробництва

7 жовтня СТБ покаже телефільм власного виробництва «Мама проти волі». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Виробництво проекту здійснював департамент ТВ-муві, під керівництвом Мирослава Домалевського. Режисер - Єва Стрельнікова, оператор - Олександр Шилов, сценарист - Альбіна Ільченко. Головні ролі зіграли - Ігор Верник, Ірина Гриньова, Сергій Калантай.

 

За сюжетом, у 15-річної Юлії в автокатастрофі гине мати, її опікунство доручають рідній тітці дівчини - хірургу Тетяні Смирновій. Юля звинувачує Тетяну в смерті матері і тому між ними наростає серйозний конфлікт. Але тут в їх житті з'являється Ігор - батько Юлі в минулому відомий джазовий музикант, який зараз грає на похоронах.

 

Зйомки фільму «Мама мимоволі» тривали близько місяця у Києві. Режисер картини - Єва Стрельнікова, яка раніше працювала над документальними проектами телеканалу СТБ.

 

«Цей фільм - моя перша робота в кіно, як і багатьох у нашій групі. І саме завдяки цьому ми всі отримували величезне задоволення від роботи і стали однією злагодженою командою, як би пафосно це не звучало. На цьому фільмі я зрозуміла одне: якщо знімальна група і актори горять, роблячи цей продукт, кіно обов'язково зарядиться нашими емоціями» - зазначила вона.

 

Стрічка вийде в ефір о 21.55.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY