НТВ анонсував випуск «Анатомії протесту-2»

3 Жовтня 2012
6615
3 Жовтня 2012
13:35

НТВ анонсував випуск «Анатомії протесту-2»

6615
Прем’єра відбудеться 5 жовтня
НТВ анонсував випуск «Анатомії протесту-2»

Телеканал НТВ анонсував випуск другої серії фільму «Анатомія протесту», яка знову буде присвячена опозиції. Про це пише Lenta.ru.



«Анатомія протесту-2» розповість про найближчі плани і таємні переговори опозиції з закордонними замовниками російських протестів. «Захоплення влади в Калінінграді, теракти в Москві і що-небудь до ювілею президента. Хто бере, скільки і за що?» - йдеться у промо-ролику до стрічки.



Фільм був знятий «на численні прохання», підкреслює НТВ на своєму сайті, однак по чиїх саме, не уточнює. «Анатомія протесту-2» повинна вийти в ефір 5 жовтня о 19:30.


Нагадаємо, перша серія «Анатомії протесту» вийшла на НТВ 15 березня 2012, а потім була повторена «на численні прохання телеглядачів». У фільмі розповідалося, що на акції опозиції громадяни ходили за гроші, а наглядали за мітингами люди з посольства США.

Після виходу фільму активісти закликали бойкотувати телеканал і провели кілька мітингів проти його редакційної політики, а сайт НТВ 19 березня піддався DDoS-атаці.

 

Пізніше на опозиційному «Марші мільйонів» 6 травня автомобіль з логотипом НТВ закидали сміттям і спробували перевернути.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду