detector.media
03.10.2012 13:35
НТВ анонсував випуск «Анатомії протесту-2»
Прем’єра відбудеться 5 жовтня

Телеканал НТВ анонсував випуск другої серії фільму «Анатомія протесту», яка знову буде присвячена опозиції. Про це пише Lenta.ru.



«Анатомія протесту-2» розповість про найближчі плани і таємні переговори опозиції з закордонними замовниками російських протестів. «Захоплення влади в Калінінграді, теракти в Москві і що-небудь до ювілею президента. Хто бере, скільки і за що?» - йдеться у промо-ролику до стрічки.



Фільм був знятий «на численні прохання», підкреслює НТВ на своєму сайті, однак по чиїх саме, не уточнює. «Анатомія протесту-2» повинна вийти в ефір 5 жовтня о 19:30.


Нагадаємо, перша серія «Анатомії протесту» вийшла на НТВ 15 березня 2012, а потім була повторена «на численні прохання телеглядачів». У фільмі розповідалося, що на акції опозиції громадяни ходили за гроші, а наглядали за мітингами люди з посольства США.

Після виходу фільму активісти закликали бойкотувати телеканал і провели кілька мітингів проти його редакційної політики, а сайт НТВ 19 березня піддався DDoS-атаці.

 

Пізніше на опозиційному «Марші мільйонів» 6 травня автомобіль з логотипом НТВ закидали сміттям і спробували перевернути.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY