Aegis Media/GMG прогнозує зростання рекламного ринку на 10%

26 Вересня 2012
5046
26 Вересня 2012
12:58

Aegis Media/GMG прогнозує зростання рекламного ринку на 10%

5046
Серед медійної найактивніше ростиме інтернет-реклама
Aegis Media/GMG прогнозує зростання рекламного ринку на 10%

Aegis Media/GMG прогнозує зростання ринку реклами у 2013 році на 10%. Про це заявив СЕО комунікаційної групи Aegis Media/GMG Олександр Гороховський на конференції Aegis Future Lab «Рецепт процвітання під час стагнації», повідомляє прес-служба компанії.

 

За його словами, ринок телевізійної реклами зросте на 5-10%, у пресі відбудеться консолідація бюджетів великих гравців, радіо виросте на 10-15%, інтернет - 20-25%.

 

Також під час конференції Павло Таяновський, Strategic & Innovations Director AITI/Carat, у доповіді про швидкий розвиток нових онлайн-проектів і стабільність якісних традиційних медіа, відзначив: «Ми застрягли в перехідному стані, серед нас є дуже діджиталізовані споживачі, але є й ті, хто досі дивиться телевізор, і нам треба навчитися ефективно спілкуватися і з тими, і з іншими».

 

Керуючий директор Carat (Німеччина) Пітер Петерман (Peter Petermann) у свою чергу додав, що криза дає нам можливість бути більш інноваційними. «Інвестиції і дослідження, спрямовані на інновації, є критично важливими навіть в період стагнації», - підкреслив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду