detector.media
26.09.2012 12:58
Aegis Media/GMG прогнозує зростання рекламного ринку на 10%
Серед медійної найактивніше ростиме інтернет-реклама

Aegis Media/GMG прогнозує зростання ринку реклами у 2013 році на 10%. Про це заявив СЕО комунікаційної групи Aegis Media/GMG Олександр Гороховський на конференції Aegis Future Lab «Рецепт процвітання під час стагнації», повідомляє прес-служба компанії.

 

За його словами, ринок телевізійної реклами зросте на 5-10%, у пресі відбудеться консолідація бюджетів великих гравців, радіо виросте на 10-15%, інтернет - 20-25%.

 

Також під час конференції Павло Таяновський, Strategic & Innovations Director AITI/Carat, у доповіді про швидкий розвиток нових онлайн-проектів і стабільність якісних традиційних медіа, відзначив: «Ми застрягли в перехідному стані, серед нас є дуже діджиталізовані споживачі, але є й ті, хто досі дивиться телевізор, і нам треба навчитися ефективно спілкуватися і з тими, і з іншими».

 

Керуючий директор Carat (Німеччина) Пітер Петерман (Peter Petermann) у свою чергу додав, що криза дає нам можливість бути більш інноваційними. «Інвестиції і дослідження, спрямовані на інновації, є критично важливими навіть в період стагнації», - підкреслив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY