Emmy отримали «Чужий серед своїх» та «Американська сімейка»

24 Вересня 2012
6432
24 Вересня 2012
10:48

Emmy отримали «Чужий серед своїх» та «Американська сімейка»

6432
Переможці премії були визначені 24 вересня
Emmy отримали  «Чужий серед своїх» та «Американська сімейка»

Телевізійну премію Американської національної телевізійної академії Emmy отримали драма «Чужий серед своїх» та комедія «Американська сімейка». Про це повідомляють «РИА Новости».

 

Найкращою телевізійної драмою року критики назвали трилер «Чужий серед своїх» (Homeland), який стартував восени минулого року. За сюжетом, зниклий безвісти сержант Броуді і врятований після 8-річного полону у штаб-квартирі терористів, підпадає під підозру ЦРУ, яке намагається з'ясувати: хто він - зрадник, подвійний агент чи герой? Серіал вже отримав «Золотий глобус». Президент США Барак Обама замовляв диски з ним для перегляду в Білий дім.

Виконавці головних ролей серіалу, Клер Дейнс і Деміан Льюїс, визнані найкращими актором та актрисою.

 

У комедійному жанрі першість здобув серіал «Американська сімейка» (Modern Family). Це історія про три різні сім'ї (серед них є й одностатевий шлюб). Серіал виходить на каналі АВС з 2009 року.

 

Найкращим коміком року визнаний Джон Крайер за роль в серіалі «Дві з половиною людини» (Two and a Half Men). Титул кращого комедійного актора також оскаржували Алек Болдуін, Джим Парсонс, Ларрі Девід, Дон Чедл, Луїс С.К. Комедійною актрисою року стала Джулія Луїс-Дрейфус за роль віце-президента Селін Мейер в політичній сатирі «Віце-президент».

 

Нагадаємо, премію Emmy найчастіше називають телевізійним аналогом «Оскара». Вперше церемонія вручення премії відбулася 25 січня 1949 року у Голлівудському спортивному клубі. Загалом Emmy вручається в 463 номінаціях. Золота статуетка премії виконана у вигляді крилатої жінки з символічним атомом в руках, уособлює єдність науки та мистецтва і вважається найпрестижнішою нагородою в телевізійному світі.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду