«Сьогодні Мультімедіа» почав випускати iPad-журнал «Мой уикенд»

13 Вересня 2012
4251
13 Вересня 2012
15:18

«Сьогодні Мультімедіа» почав випускати iPad-журнал «Мой уикенд»

4251
Безкоштовне електронне видання виходить щоп'ятниці
«Сьогодні Мультімедіа» почав випускати iPad-журнал «Мой уикенд»

Видавничий холдинг «Сьогодні Мультімедіа» випустив новий продукт - iPad-журнал «Мой уикенд». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

iPad-журнал «Мой уикенд» виходить щоп'ятниці та розповідає про те, як цікаво і з користю провести вихідні: куди варто поїхати (у кожному номері читач знайде авторський маршрут вікенд-подорожі з картою й оригінальним гідом); що варто почитати перед сном; що подивитися ввечері; що смачного приготувати (один, але дуже правильний рецепт з «історичної біографією»), чим зайняти дітей.

 

Журнал доступний безкоштовно в AppStore із серпня 2012 року.

 

«Журнал на цифровому носії - більш багатий і ефектний медійний продукт, ніж глянцевий журнал. Читач отримує не просто матеріал, - одним доторком до екрану він занурюється в неймовірні можливості планшетної платформи: багатовимірність, відео, звук, інтерактивні ігрові елементи, вища якість фотографій, - говорить в.о. головного редактора, керівник проекту Ольга Гук. - Наша сильна команда авторів і дизайнерів дуже творчо підходить до створення контенту, максимально використовуючи всі цифрові "фішки" iPad і з'єднуючи їх з якісної авторською журналістикою».

 

За словами в.о. генерального директора і шеф-редактора Ігоря Добрована, видавничий холдинг уважно стежить за світовими тенденціями і досвідом лідерів зарубіжного ринку преси, які починають освоювати нові канали донесення контенту споживачам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4251
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yuri Svirko
4247 дн. тому
А вот новости о том, что Ахметов сегодня купил решение апсуда отказать Гужве в восстановлении в должности главреда "Сегодня", на ТК нет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду