detector.media
13.09.2012 15:18
«Сьогодні Мультімедіа» почав випускати iPad-журнал «Мой уикенд»
«Сьогодні Мультімедіа» почав випускати iPad-журнал «Мой уикенд»
Безкоштовне електронне видання виходить щоп'ятниці

Видавничий холдинг «Сьогодні Мультімедіа» випустив новий продукт - iPad-журнал «Мой уикенд». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

iPad-журнал «Мой уикенд» виходить щоп'ятниці та розповідає про те, як цікаво і з користю провести вихідні: куди варто поїхати (у кожному номері читач знайде авторський маршрут вікенд-подорожі з картою й оригінальним гідом); що варто почитати перед сном; що подивитися ввечері; що смачного приготувати (один, але дуже правильний рецепт з «історичної біографією»), чим зайняти дітей.

 

Журнал доступний безкоштовно в AppStore із серпня 2012 року.

 

«Журнал на цифровому носії - більш багатий і ефектний медійний продукт, ніж глянцевий журнал. Читач отримує не просто матеріал, - одним доторком до екрану він занурюється в неймовірні можливості планшетної платформи: багатовимірність, відео, звук, інтерактивні ігрові елементи, вища якість фотографій, - говорить в.о. головного редактора, керівник проекту Ольга Гук. - Наша сильна команда авторів і дизайнерів дуже творчо підходить до створення контенту, максимально використовуючи всі цифрові "фішки" iPad і з'єднуючи їх з якісної авторською журналістикою».

 

За словами в.о. генерального директора і шеф-редактора Ігоря Добрована, видавничий холдинг уважно стежить за світовими тенденціями і досвідом лідерів зарубіжного ринку преси, які починають освоювати нові канали донесення контенту споживачам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY