Реаліті К1 «Дім на заздрість усім» стартує 11 вересня

4 Вересня 2012
14361
4 Вересня 2012
19:31

Реаліті К1 «Дім на заздрість усім» стартує 11 вересня

14361
Змагання квартир і будинків
Реаліті К1 «Дім на заздрість усім» стартує 11 вересня

11 вересня на телеканалі К1 стартує реаліті-шоу «Дім на заздрість усім» виробництва «Студії Пілот». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме по буднях о 17:00.

 

«Дім на заздрість усім» - це змагання квартир і будинків, у якому чотири господарі квартири (будинку) по черзі демонструють своє житло іншим учасникам програми. В одній програмі між собою можуть змагатися одночасно як великі будинки, так і однокімнатні «хрущовки». У підсумку голосування учасників, визначається переможець, який отримує грошовий приз.

 

Всі оселі оцінюються трьома учасниками програми за п'ятибальною системою. Оцінки виставляються за трьома критеріями: креативність, затишок і практичність. Максимальна оцінка-15 балів.

 

Оцінювання проходить таким чином, щоб учасники до кінця шоу не знали, скільки балів вони один одному поставили. Кожен з них по черзі у свій день тижня запрошує в гості решту учасників шоу. В кінці зйомок четвертої квартири, коли виставлено бали усім чотирьом квартирам, оголошується переможець.

 

У програмі беруть участь представники різних професій і соціальних верств. «Як правило, це харизматичні веселі люди різного віку. У кожного з них свій смак, усталені погляди на життя і уявлення про те, яким має бути житловий простір», - повідомляє прес-служба.

 

У програмі взяли участь і публічні люди: письменниця Лада Лузіна, телеведуча Наталія Розинська, співачка Маша Гойя та багато інших.

 

Нагадаємо, кастинг на проект було оголошено в червні.

 

 
Дім Лади Лузіної

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду