detector.media
04.09.2012 19:31
Реаліті К1 «Дім на заздрість усім» стартує 11 вересня
Реаліті К1 «Дім на заздрість усім» стартує 11 вересня
Змагання квартир і будинків

11 вересня на телеканалі К1 стартує реаліті-шоу «Дім на заздрість усім» виробництва «Студії Пілот». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме по буднях о 17:00.

 

«Дім на заздрість усім» - це змагання квартир і будинків, у якому чотири господарі квартири (будинку) по черзі демонструють своє житло іншим учасникам програми. В одній програмі між собою можуть змагатися одночасно як великі будинки, так і однокімнатні «хрущовки». У підсумку голосування учасників, визначається переможець, який отримує грошовий приз.

 

Всі оселі оцінюються трьома учасниками програми за п'ятибальною системою. Оцінки виставляються за трьома критеріями: креативність, затишок і практичність. Максимальна оцінка-15 балів.

 

Оцінювання проходить таким чином, щоб учасники до кінця шоу не знали, скільки балів вони один одному поставили. Кожен з них по черзі у свій день тижня запрошує в гості решту учасників шоу. В кінці зйомок четвертої квартири, коли виставлено бали усім чотирьом квартирам, оголошується переможець.

 

У програмі беруть участь представники різних професій і соціальних верств. «Як правило, це харизматичні веселі люди різного віку. У кожного з них свій смак, усталені погляди на життя і уявлення про те, яким має бути житловий простір», - повідомляє прес-служба.

 

У програмі взяли участь і публічні люди: письменниця Лада Лузіна, телеведуча Наталія Розинська, співачка Маша Гойя та багато інших.

 

Нагадаємо, кастинг на проект було оголошено в червні.

 

 
Дім Лади Лузіної

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY