Олександр Зінченко звільнився з ТВі

22 Серпня 2012
7376
22 Серпня 2012
14:15

Олександр Зінченко звільнився з ТВі

7376
Не погоджується з організацією виробництва
Олександр Зінченко звільнився з ТВі

Редактор телеканалу ТВі Олександр Зінченко залишив канал. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

У суботу, 18 серпня, він написав заяву про звільнення.

 

Олександр Зінченко підтвердив, що однією з причин його звільнення стало те, що він дізнався, що має курувати кулінарно-політичний проект «Європейська кухня» з депутатом Європарламенту Павлом Ковалем, у день запису програми: «Це правда, я про це написав на Facebook. Я не погоджуюся з тим, що зараз відбувається на каналі з точки зору організації виробництва».

 

Найближчим часом Олександр Зінченко запустить спільний з Польським інститутом мультиплатформенний історичний проект, присвячений українським сторінкам сталінського терору. «Це буде друкований додаток до одного з україномовних тижневиків («Країна» або «Український тиждень». - ТК) про українські сторінки Катинської трагедії, про Биківню. Друкуватимемо оригінальні тексти польських та українських дослідників. Коли завершимо випуск друкованого варіанту, запустимо на "Історичній правді" подкаст, присвячений цій темі», - розповів пан Зінченко.

 

Також Олександр Зінченко разом з Вахтангом Кіпіані працює над проектом «Історичної правди» про Голодомор.

 

Олександр Зінченко працював редактором і ведучим на ТВі протягом року. Це був його другий прихід на канал: першого разу пан Зінченко працював на ТВі у команді Євгена Кисельова у 2008 році.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7376
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rublik
4266 дн. тому
Это один из того канала, от которого несет дерьмом за версту!!!С канала TBi.
@2
4266 дн. тому
А хто це?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду