detector.media
22.08.2012 14:15
Олександр Зінченко звільнився з ТВі
Олександр Зінченко звільнився з ТВі
Не погоджується з організацією виробництва

Редактор телеканалу ТВі Олександр Зінченко залишив канал. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

У суботу, 18 серпня, він написав заяву про звільнення.

 

Олександр Зінченко підтвердив, що однією з причин його звільнення стало те, що він дізнався, що має курувати кулінарно-політичний проект «Європейська кухня» з депутатом Європарламенту Павлом Ковалем, у день запису програми: «Це правда, я про це написав на Facebook. Я не погоджуюся з тим, що зараз відбувається на каналі з точки зору організації виробництва».

 

Найближчим часом Олександр Зінченко запустить спільний з Польським інститутом мультиплатформенний історичний проект, присвячений українським сторінкам сталінського терору. «Це буде друкований додаток до одного з україномовних тижневиків («Країна» або «Український тиждень». - ТК) про українські сторінки Катинської трагедії, про Биківню. Друкуватимемо оригінальні тексти польських та українських дослідників. Коли завершимо випуск друкованого варіанту, запустимо на "Історичній правді" подкаст, присвячений цій темі», - розповів пан Зінченко.

 

Також Олександр Зінченко разом з Вахтангом Кіпіані працює над проектом «Історичної правди» про Голодомор.

 

Олександр Зінченко працював редактором і ведучим на ТВі протягом року. Це був його другий прихід на канал: першого разу пан Зінченко працював на ТВі у команді Євгена Кисельова у 2008 році.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY