5 канал увійшов до ІТК

21 Серпня 2012
5127
21 Серпня 2012
16:28

5 канал увійшов до ІТК

5127
5 канал увійшов до ІТК

ТОВ «Телерадіокомпанія НБМ» (5 канал) стало членом Індустріального телевізійного комітету. Таке рішення було ухвалене 2 серпня 2012 року на загальних зборах асоціації.

 

«Ми довго йшли своїм власним шляхом, але час минає, і ми знаходимося на порозі значних змін у форматі телевізійного мовлення в Україні. Отже, треба, як то кажуть, бути у тренді, швидко реагувати та мати можливість впливу на часом непередбачувані процеси в індустрії. І Комітет у цих ринкових умовах - найліпший шлях знаходитися всередині, а не пасти задніх» - зазначив генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук.

 

Голова ІТК Олег Попенко вважає, що 5 канал додасть «репрезентативності гравцям галузі»: «Завдання ІТК - ефективно сприяти розвитку української телеіндустрії. А це можливо лише за максимальної репрезентативності "гравців" галузі в Комітеті. Тому ми дуже раді прийняти до своїх лав ще один загальнонаціональний телеканал. Це, безумовно, посилить позиції ІТК як виразника інтересів галузі».

 

На сьогодні в ІТК представлені основні чотири телевізійні групи («Інтер», «1+1», «Медіа Група Україна», StarLightMedia) та 5 канал, чотири основні медійні групи (Publicis Groupe Media, Omnicom Media Group, ADV Group, GroupM) та агенція Media Arts Group Ukraine. Разом телеканали займають більше 76% глядацької уваги (за даними GfK Ukraine).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду