«1+1» купив формат німецького серіалу Last Cop

20 Серпня 2012
8702
20 Серпня 2012
18:46

«1+1» купив формат німецького серіалу Last Cop

8702
Проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року
«1+1» купив формат німецького серіалу Last Cop

«1+1» придбав формат німецького серіалу Last Cop («Останній поліцейський», оригінальна назва - Der letzte Bulle). Про це «Детектор медіа» розповіла генеральний продюсер телеканалу «1+1» Вікторія Шульженко.

 

За сюжетом поліцейський з 90-х років після удару по голові впадає в кому і прокидається на чергуванні в поліцейській дільниці через 20 років.

 

«Ми зараз в активній стадії написання сценарію. Те, що вже написано, мені подобається, однак складно сказати, коли ми реально увійдемо у виробництво. Там багато специфіки. Адже наші 90-ті і німецькі 90-ті роки відрізняються. Доводиться багато проводити  адаптації», - зазначила Вікторія Шульженко.

 

За її словами, проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року. Канал знайшов продакшн і зараз завершує з ним переговори.

 

Також канал найближчим часом розпочне виробництво ще одного форматного серіалу - «Поцілуємося?» (ізраїльський формат Shall We Kiss?). Уже готовий сценарій та завершено кастинг. «Поцілуємося?» - це комедійно-романтична історія про молоду пару, яка тільки починає зустрічатися і якій необхідно подолати низку перешкод, перш ніж уперше поцілуватися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду