«1+1» адаптуватиме квест-шоу про подорож довкола світу та зніматиме серіал «Поцілуємося?»

25 Червня 2012
10139
25 Червня 2012
15:03

«1+1» адаптуватиме квест-шоу про подорож довкола світу та зніматиме серіал «Поцілуємося?»

10139
А від «Пекельної кухні» відмовився
«1+1» адаптуватиме квест-шоу про подорож довкола світу та зніматиме серіал «Поцілуємося?»

Телеканал «1+1» адаптуватиме формат шоу Amazing Race. Про це в інтерв'ю виданню «Медіабізнес» повідомила генеральний продюсер каналу Вікторія Шульженко.

 

Amazing race - це телевізійний квест, у якому учасникам за один місяць необхідно об'їхати всю земну кулю. Для того, щоб дістатися до кожної нової точки учасник повинен розгадати завдання, добігти до сховища, знайти квиток і бігти далі.

 

«Учасники - це пари. Пари друзів, пари в розлученні, пари родичів тощо. Незабаром ми оголосимо кастинг », - зазначила Вікторія Шульженко. В ефірі проект може з'явитись восени.

 

Також канал планує знімати серіал за ізраїльським форматом Shall We Kiss? («Поцілуємося?»). «Це комедійно-романтична, дуже динамічна історія. Є шанс, що ми почнемо зйомки вже цього року», - розказала Вікторія Шульженко.

 

Загалом канал планує робити короткі серіали: «Ми свідомо не робимо мило мильне: не беремо дуже довгі історії. Максимальна кількість епізодів - 16. Ми асоціюємо себе з історіями, які більш професійні, ніж особисті. Наприклад, історії ми вибираємо про юристів, медиків».

 

Разом з тим у новому сезоні «1+1» відмовився продовжувати кулінарне шоу «Пекельна кухня». «Мені здається, що від неї трошки втомилася аудиторія. І плюс - цей проект досить дорогий і складний у виробництві. Тому на кілька років ми зробимо з ним паузу, а потім подивимося - може бути і повернемося», - повідомила пані Шульженко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду