detector.media
20.08.2012 18:46
«1+1» купив формат німецького серіалу Last Cop
Проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року

«1+1» придбав формат німецького серіалу Last Cop («Останній поліцейський», оригінальна назва - Der letzte Bulle). Про це «Детектор медіа» розповіла генеральний продюсер телеканалу «1+1» Вікторія Шульженко.

 

За сюжетом поліцейський з 90-х років після удару по голові впадає в кому і прокидається на чергуванні в поліцейській дільниці через 20 років.

 

«Ми зараз в активній стадії написання сценарію. Те, що вже написано, мені подобається, однак складно сказати, коли ми реально увійдемо у виробництво. Там багато специфіки. Адже наші 90-ті і німецькі 90-ті роки відрізняються. Доводиться багато проводити  адаптації», - зазначила Вікторія Шульженко.

 

За її словами, проект буде готовий до зйомок навесні 2013 року. Канал знайшов продакшн і зараз завершує з ним переговори.

 

Також канал найближчим часом розпочне виробництво ще одного форматного серіалу - «Поцілуємося?» (ізраїльський формат Shall We Kiss?). Уже готовий сценарій та завершено кастинг. «Поцілуємося?» - це комедійно-романтична історія про молоду пару, яка тільки починає зустрічатися і якій необхідно подолати низку перешкод, перш ніж уперше поцілуватися.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY