Журналіста «Вечірніх Черкас» мало не збив «Лексус»

16 Серпня 2012
8329
16 Серпня 2012
18:47

Журналіста «Вечірніх Черкас» мало не збив «Лексус»

8329
Володимир Гамалиця пов`язує це з журналістською діяльністю
Журналіста «Вечірніх Черкас» мало не збив «Лексус»

Журналіст видання «Вечірні Черкаси», завідувач уманського відділу газети «Вечірня Умань», Володимир Гамалиця ледве не потрапив у ДТП. Під час поїздки на мотоциклі його несподівано «підрізав» «Лексус». Цю інформацію сайту «Прочерк» пан Гамалиця підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Це трапилося на широкій двосмуговій дорозі. На пішохідному переході мене обійшов "Лексус", а далі через "острівок безпеки" прилаштувався до мене таким чином, що я мав дуже незначні шанси уникнути зіткнення з автобусом», - розповів журналіст у коментарях ТК. За його словами, він спробував наздогнати авто, аби зробити зауваження водієві: «"Лексус" різко набрав швидкості. Наздогнавши його, я побачив за кермом немолодого кремезного чоловіка. Я запропонував йому зупинитися і поспілкуватися. Він відповів "Та пішов ти! " і натиснув на газ».

 

Після цього журналіст викликав міліцію та розповів про «аварійну ситуацію, внаслідок якої мало не постраждав журналіст», зазначивши, зокрема, номер автівки.

 

  

За словами Володимира Гамалиці, він схильний вважати, що цей інцидент пов'язаний з його журналістською діяльністю. «Останній тиждень для мене як журналіста був важкуватим щодо дзвінків з приводжу матеріалів газети. А тут ні з того ні з сього на просторому автошляху - дорога машина, і водій не боїться подряпати "Лексус" об мотоцикл. До того ж я очолюю єдине незалежне видання в нашому місті, яке публікує матеріали, що не подобаються місцевій владі. Так, протягом останнього тижня це були статті щодо працівників ДАІ. Також публікували матеріали щодо хасидів і депутатів».

 

Журналіст розповів, що водій авто може мати кримінальне минуле: «Як мені повідомили в ДАІ, власник "Лексуса" раніше доволі часто проходив у матеріалах міліції щодо серйозних питань і, схоже, пов`язаний з наркоторгівлею».

 

Заступник начальника управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Сергій Бурлаков у коментарях ТК розповів, що заява журналіста зареєстрована і за нею проводиться перевірка: «Він дійсно звертався у міліцію і написав заяву, де вказав, що невідомий "підрізав" його, що Володимир намагався наздогнати авто, водій його образив і рушив далі. У самій заяві Гамалиця зазначив, що є журналістом, однак не вказав, що пов'язує цей інцидент з його професійною діяльністю, а просить розібратись і покарати винних. Заява зареєстрована, за нею проводиться перевірка. Якщо розглядатиметься версія про те того, що інцидент пов'язаний з журналістською діяльністю, матеріали будуть надіслані до прокуратури».

 

«Детектор медіа» інформуватиме читачів щодо обставин проведення розслідування.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://procherk.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду