Моральна комісія перевірить чи несуть «Лунтік», «Телепузики» та «Губка Боб» загрозу дітям

15 Серпня 2012
6177
15 Серпня 2012
11:19

Моральна комісія перевірить чи несуть «Лунтік», «Телепузики» та «Губка Боб» загрозу дітям

6177
Моральна комісія перевірить чи несуть «Лунтік», «Телепузики» та «Губка Боб» загрозу дітям

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі перевірить чи несуть мультфільми «Губка Боб», «Лунтік», «Маша і Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони» загрозу дітям. Про це йдеться на сайті комісії.

 

Відповідне рішення прийняв голова комісії Василь Костицький.

 

Приводом до нього стало повідомлення з інтернету, яке подає дослідження популярних серед дітей мультфільмів, які на думку авторів повідомлення «несуть реальну загрозу нашим дітям».

 

Національна комісія дає посилання на це повідомлення та брошуру. Вона розміщена на сайті «Сім'я під покровом Богородиці». Риторика брошури свідчить про зв'язок із Українською правовірною греко-католицькою церквою (лідер Антонін Догнал).

 

«В результаті досліджень, виявилося, що ці всі мультфільми - це спецпроекти, спрямовані на руйнування сім'ї, пропаганду збочень, наркоманії та іншого. Хто б міг, наприклад, подумати, що Губка Боб - це гомосексуаліст, Маша та ведмідь - ювенальний мультфільм, а розповсюджені мультфільми "Аніме" - це найбільша пропаганда гендеру», - йдеться у повідомленні, яке стало приводом до розгляду згаданих мультфільмів у Національній комісії.

 

Автори цієї Брошури просять президента, Верховну Раду, Національну комісію з питань захисту суспільної моралі та Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення заборонити показувати ці мультфільми в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6177
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Той, що прагне правди
4296 дн. тому
Комісія з моралі та В. Костицький лише всього виконують вимоги чинного Закону "про захист суспільної моралі", який треба доповнити, уточнити та ухвалити у новій редакції. Всі мої приятелі і знайомі говорять, що така Комісія з моралі необхідна як повітря, тільки з реальними повноваженнями і гарним фінансуванням. По великому рахунку Комісії має займатись питаннями впровадження національної ідеї та державної консолідуючої громадянської ідеології... Костицькому - РЕСПЕКТ і "уважуха" за мужніть і принциповість, за добросовісну роботу на благо України. Вас, Василю Васильовичу, ще згадають і суспільство, і влада та належно (гідно) оцінять....
мнение
4296 дн. тому
Чем выяснять моральность в этих мультиках . то лучше бы посмотрели бы моральность в таких проэктах как типа Миняю жинку. Это же до такой степени аморально и телевидение поощряет такое разложение общества. и еще полностью поддерживаю коммент Олексия .
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4296 дн. тому
Замість того, аби страждати такою хєрньою, краще б моральна комісія розглянула неативний вплив на психіку дорослих політичної реклами Партії регіонів і заборонила б її демонстрацію в ефірі як глибоко аморальну ій асоціальну. Тому що там - суцільна психопатія, збочення і дебілізм в одному флаконі. А ще параноїдальна маячня. Нехай подивляться ці ролики про те, як у нас все гарно і добре, яка в нас стабільність, яке покращення для людей вже настало і як воно збільшується з кожним днем. Таку рекламу вигадали або розумово відсталі, або чимось дуже серйозно обкурені. Чи те й інше разом. Ці ролики дебілізують глядача, сприяють шизофренізації суспільства і провокують спонтанні прояви бурхливої та неконтрольованої реакції, що загрожують не лише безпосередній жертві реклами, а й оточуючим.
мнение [2]
4296 дн. тому
Подписываюсь под каждым словом.
мнение
4296 дн. тому
единственное, что угрожает нашим детям и морали в стране - это пан Костицкий, возглавляющий моральную комиссию, и обладающий довольно специфическим извращенным пониманием реальности и всего и вся. Ну а публикуемый с подачи этого господина периодически в прессе его ассоциативный ряд по поводу абсолютно безобидных вещей, палкатов, фильмов, мультфильмов и т.д. говорит о явном психическом нездоровье, извращении и возможной опасности для общества.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду