«Детектор медіа» розпочинає новий щотижневий відеопроект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком»

15 Серпня 2012
5547
15 Серпня 2012
09:15

«Детектор медіа» розпочинає новий щотижневий відеопроект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком»

5547
«Детектор медіа» розпочинає новий щотижневий відеопроект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком»

Від сьогодні і протягом виборчої кампанії-2012, а також відразу після її завершення раз на тиждень на «Відеотеці» з'являтимуться випуски «"Порядку денного" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком». Відомі експерти у невимушеному діалозі будуть обговорювати перебіг кампанії та її віддзеркалення у ЗМІ та рекламі, переконливість інформаційних приводів та медіахвиль, успішність політичних технологій тощо.

 

Стиль розмов - гострий та іронічний, так що дивіться, буде цікаво.

 

Проект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренко» здійснюється Громадською організацією «Детектор медіа» у рамках проекту «Вибори та ЗМІ» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Загалом заплановано 20 випусків цього відеопроекту.

 

Нагадуємо, що з 14 серпня на «Детектор медіа» запрацював новий підсайт «Вибори та ЗМІ». Проект покликаний викривати та публікувати найяскравіші випадки порушення журналістських стандартів в телевізійних форматах, у пресі та інтернеті. Надавати довідникову (в т.ч. юридичну) інформацію для журналістів тощо. На сайті «Вибори та ЗМІ» буде організовано низку чат-конференцій з ключовими представниками виборчих штабів, громадських організацій, членами ЦВК, медійниками, кандидатами у депутати, Проект «Вибори та ЗМІ» також реалізується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5547
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду