detector.media
15.08.2012 09:15
«Детектор медіа» розпочинає новий щотижневий відеопроект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком»

Від сьогодні і протягом виборчої кампанії-2012, а також відразу після її завершення раз на тиждень на «Відеотеці» з'являтимуться випуски «"Порядку денного" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренком». Відомі експерти у невимушеному діалозі будуть обговорювати перебіг кампанії та її віддзеркалення у ЗМІ та рекламі, переконливість інформаційних приводів та медіахвиль, успішність політичних технологій тощо.

 

Стиль розмов - гострий та іронічний, так що дивіться, буде цікаво.

 

Проект «"Порядок денний" із Вікторією Сюмар та Костем Бондаренко» здійснюється Громадською організацією «Детектор медіа» у рамках проекту «Вибори та ЗМІ» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Загалом заплановано 20 випусків цього відеопроекту.

 

Нагадуємо, що з 14 серпня на «Детектор медіа» запрацював новий підсайт «Вибори та ЗМІ». Проект покликаний викривати та публікувати найяскравіші випадки порушення журналістських стандартів в телевізійних форматах, у пресі та інтернеті. Надавати довідникову (в т.ч. юридичну) інформацію для журналістів тощо. На сайті «Вибори та ЗМІ» буде організовано низку чат-конференцій з ключовими представниками виборчих штабів, громадських організацій, членами ЦВК, медійниками, кандидатами у депутати, Проект «Вибори та ЗМІ» також реалізується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY