detector.media
10.08.2012 14:15
Перший покаже закриття Олімпіади
На церемонії пройде урочиста хода олімпійців з усього світу

12 серпня Перший національний покаже трансляцію урочистої церемонії закриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Церемонія вийде о 23:00.

 

Олімпіада завершиться концертом - «Симфонія британської музики». У ньому звучатиме музика від творів англійського композитора Едварда Елгара до пісень співачки Адель.

 

За задумом організаторів, послідовність виконання класичних музичних творів та сучасних композицій буде нагадувати симфонію. У церемонії закриття також візьмуть участь Джордж Майкл та гурт Muse, автори та виконавці офіційного гімну лондонської Олімпіади.

 

У «Симфонії британської музики» буде задіяно понад 4 тисячі людей.

 

Також на церемонії пройде урочиста хода олімпійців з усього світу. За традицією, яка зародилася ще у 1956 році в Мельбурні, всі атлети будуть іти разом, що символізуватиме єднання спортсменів з усього світу.

 

Після цього над стадіоном урочисто загасять олімпійський вогонь та піднімуть три прапори - Греції як батьківщини Олімпійських ігор, Великобританії, господарки Олімпіади - 2012, та Бразилії, країни, яка прийматиме наступні Олімпійські ігри.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY