З «Экономических известий» звільнилися заступник головреда і кілька співробітників

3 Серпня 2012
7142
3 Серпня 2012
16:59

З «Экономических известий» звільнилися заступник головреда і кілька співробітників

7142
Кадрова структура редакції поки не остаточна
З «Экономических известий» звільнилися заступник головреда і кілька співробітників

Заступник головного редактора Максим Кухар (на фото праворуч), редактор відділу «Фінансів» Олександр Снігурський (на фото ліворуч) і журналіст Вікторія Подолянець залишили редакцію видання «Экономические известия» за згодою сторін. Про це «Детектор медіа» повідомив, коментуючи кадрові зміни, Дмитро Горюнов, головний редактор порталу ділових новин eizvestia.com, який буде створений на базі редакцій газети «Экономические известия» і журналу «Статус».

 

Після ухвалення рішення про закриття друкованих видань з редакції були також звільнені співробітники, які займалися коректурою, та частина відділу верстки (частина відділу почала займатися дизайном сайту), розповів пан Горюнов. Також кадрові зміни відбуваються у відділі продажів, однак, хто звідти піде - наразі невідомо.

 

За інформацією інтернет-видання «Медіаняня», редакцію «Экономических известий» залишила також відповідальний секретар Ольга Хворост. Цю інформацію пан Горюнов підтвердив, однак загальну кількість співробітників, які звільнилися, не називає.

 

«Решта - працюють. Також частина співробітників перебуває у відпустці», - зазначив пан Горюнов. Зокрема, у відпустці перебувають співробітники «Статусу». Переговори з головним редактором закритого журналу «Статус» Іриною Федоришин щодо подальшої співпраці тривають.

 

20 липня холдинг «Медіа інвест груп» оголосив про припинення виходу паперових версій щоденної ділової газети «Экономические известия» і ділового журналу «Статус». Редакції обох видань приступили до створення об'єднаного ньюзруму, мета якого - запуск до 1 вересня нового порталу ділових новин eizvestia.com. Портал очолив в. о. головного редактора газети «Экономические известия» Дмитро Горюнов. Президент «Медіа інвест груп» Юрій Лобко тоді сказав «Детектор медіа», що «швидше за все, весь кадровий потенціал і творчий штат скорочень не зазнають.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - eizvestia.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду