Дмитро Горюнов очолить діловий портал на базі редакцій «Экономических известий» і «Статуса»

20 Липня 2012
11798
20 Липня 2012
14:17

Дмитро Горюнов очолить діловий портал на базі редакцій «Экономических известий» і «Статуса»

11798
З головредом «Статуса» Іриною Федоришин тривають перемовини щодо подальшої співпраці
Дмитро Горюнов очолить діловий портал на базі редакцій «Экономических известий» і «Статуса»

Дмитро Горюнов, в. о. головного редактора газети «Экономические известия», що припиняє вихід у паперовому вигляді, очолить портал ділових новин eizvestia.com, який буде створений на базі редакцій газети «Экономические известия» і журналу «Статус». Про це «Детектор медіа» повідомив президент «Медіа інвест груп» Юрій Лобко.

 

З головним редактором журналу «Статус» Іриною Федоришин холдинг веде перемовини щодо подальшої співпраці.

 

Закриття паперових версій видань, швидше за все, не призведе до звільнень співробітників, каже Юрій Лобко: «Швидше за все, весь кадровий потенціал і творчий штат скорочень не зазнають і працюватимуть у виданнях», - сказав він. Наразі триває переговорний процес з усіма співробітниками та формується нова редакція.

 

Наскільки чисельною буде новостворена редакція і як у ній будуть розподілені функції нинішніх працівників «Экономических  известий» і «Статуса», Юрій Лобко обіцяє повідомити згодом.

 

Нагадаємо, 20 липня холдинг «Медіа інвест груп» оголосив про припинення виходу паперових версій щоденної ділової газети «Экономические известия» і ділового журналу «Статус». Редакції обох видань приступили до створення об'єднаного ньюзруму, мета якого - запуск до 1 вересня нового порталу ділових новин eizvestia.com.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - eizvestia.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду