Divan.TV та «Укртранссеть» спільно надаватимуть доступ до інтернет-ТБ

26 Липня 2012
5389
26 Липня 2012
17:51

Divan.TV та «Укртранссеть» спільно надаватимуть доступ до інтернет-ТБ

5389
Підписали договір про співпрацю
Divan.TV та «Укртранссеть» спільно надаватимуть доступ до інтернет-ТБ

Інтернет-провайдер «Укртранссеть» і сервіс OTT-відео Divan.TV підписали угоду про співпрацю, відповідно до якого спільно надаватимуть послуги доступу до інтернет- телебачення. Про це повідомляє прес-служба Divan.TV.

 

«Серед клієнтів "Укртранссеть" дуже популярним є інтернет-телебачення, але у зв'язку з тим, що посилилися межі законодавства, умови надання послуг не дають інтернет-провайдерам у повній мірі задовольнити запити клієнтів», - йдеться в повідомленні.

 

Угода дозволяє інтернет-провайдерам надавати своїм клієнтам доступ до сервісу Divan.TV. Як зазначається в повідомленні, таким чином провайдер отримує можливість стати більш конкурентоспроможним «у боротьбі за клієнта» та збільшити власний ARPU (середній прибуток на користувача. - ТК) - розширити кількість пропонованих тарифних пакетів, відійти від «цінових війн».

 

«Наша компанія "Укртранссеть" має російське коріння - входить в групу компаній "Сума Телеком ". В Україні ми надаємо послуги доступу до інтернет під торговою маркою Summa Telecom у великих містах. Співпраця з Divan.TV - це ще одна з можливостей розширення наданого нами портфеля послуг для існуючих абонентів та залучення нових абонентів», - розповів генеральний директор компанії «Укртранссеть» Сергій Єнін.

 

За словами Андрія Колодюка, автор проекту Divan.TV, наразі на підписанні лежить ще кілька угод з великими інтернет-провайдерами, в тому числі і з тими, хто працює в регіонах. Він зазначає, що при виборі партнерів, Divan.TV надає перевагу тим інтернет-провайдерами, які гарантують високу якість доступу до мережі, щоб абоненти мали можливість отримувати контент в HD-якості.

 

«Важливо також, що нас мало цікавить існуюча на сьогоднішній день база абонентів в інтернет-провайдера. Її ми наростимо спільно в процесі співпраці. Divan.TV має намір підтвердити озвучену минулого літа цифру в 1 млн користувачів через три роки після старту», - каже пан Колодюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду