detector.media
26.07.2012 17:51
Divan.TV та «Укртранссеть» спільно надаватимуть доступ до інтернет-ТБ
Підписали договір про співпрацю

Інтернет-провайдер «Укртранссеть» і сервіс OTT-відео Divan.TV підписали угоду про співпрацю, відповідно до якого спільно надаватимуть послуги доступу до інтернет- телебачення. Про це повідомляє прес-служба Divan.TV.

 

«Серед клієнтів "Укртранссеть" дуже популярним є інтернет-телебачення, але у зв'язку з тим, що посилилися межі законодавства, умови надання послуг не дають інтернет-провайдерам у повній мірі задовольнити запити клієнтів», - йдеться в повідомленні.

 

Угода дозволяє інтернет-провайдерам надавати своїм клієнтам доступ до сервісу Divan.TV. Як зазначається в повідомленні, таким чином провайдер отримує можливість стати більш конкурентоспроможним «у боротьбі за клієнта» та збільшити власний ARPU (середній прибуток на користувача. - ТК) - розширити кількість пропонованих тарифних пакетів, відійти від «цінових війн».

 

«Наша компанія "Укртранссеть" має російське коріння - входить в групу компаній "Сума Телеком ". В Україні ми надаємо послуги доступу до інтернет під торговою маркою Summa Telecom у великих містах. Співпраця з Divan.TV - це ще одна з можливостей розширення наданого нами портфеля послуг для існуючих абонентів та залучення нових абонентів», - розповів генеральний директор компанії «Укртранссеть» Сергій Єнін.

 

За словами Андрія Колодюка, автор проекту Divan.TV, наразі на підписанні лежить ще кілька угод з великими інтернет-провайдерами, в тому числі і з тими, хто працює в регіонах. Він зазначає, що при виборі партнерів, Divan.TV надає перевагу тим інтернет-провайдерами, які гарантують високу якість доступу до мережі, щоб абоненти мали можливість отримувати контент в HD-якості.

 

«Важливо також, що нас мало цікавить існуюча на сьогоднішній день база абонентів в інтернет-провайдера. Її ми наростимо спільно в процесі співпраці. Divan.TV має намір підтвердити озвучену минулого літа цифру в 1 млн користувачів через три роки після старту», - каже пан Колодюк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY