У прямій трансляції відкриття Олімпійських ігор на Першому будуть Єлизавета ІІ, Волдеморт і Muse

26 Липня 2012
7241
26 Липня 2012
12:10

У прямій трансляції відкриття Олімпійських ігор на Першому будуть Єлизавета ІІ, Волдеморт і Muse

7241
Початок трансляції церемонії відкриття – о 23:00
У прямій трансляції відкриття Олімпійських ігор на Першому будуть Єлизавета ІІ, Волдеморт і Muse

27 липня о 23:00* Перший національний покаже пряму трансляцію церемонії відкриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні. Перед церемонією відкриття, о 21:25, та після, о 2:00, на Першому ітиме спортивне ток-шоу «Олімпійські пристрасті» виробництва «Савік Шустер студії».

 

Церемонія відкриття Олімпійських ігор пройде на Олімпійському стадіоні, а початок змагань ознаменують удари Біг-Бена і тисяч інших дзвонів по всій Великобританії протягом трьох хвилин, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Невід'ємною частиною святкування початку Олімпійських ігор стане парад країн-учасниць. Першою, за традицією, на олімпійський стадіон вийде команда Греції, як країни, що подарувала світові Олімпійські ігри, а замикатиме колону збірна Великої Британії. Право оголосити ігри ХХХ Олімпіади відкритими буде надано королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ.

 

Британські ЗМІ повідомляють, що головними героями церемонії відкриття Олімпійських ігор стануть літературні персонажі. За задумом організаторів, шоу почнеться з пробудження в центрі олімпійського стадіону 12-метрового злого чаклуна Волдеморта, героя книг про Гаррі Поттера. Також на спортивній арені глядачі зустрінуться з Алісою з «Країни чудес», капітаном Крюком з «Пітера Пена»та Круеллою де Вілль з історії «101 далматинець».

 

Олімпійський прапор на флагштоку головної арени ігор ХХХ Олімпіади буде піднято під звуки офіційного гімну - пісні Survival у виконанні британського гурту Muse.

 

Кульмінацією церемонії відкриття буде запалення олімпійського вогню, який палатиме над стадіоном протягом усього періоду проведення змагань. Нагадаємо, що Лондон уже втретє стане свідком запалення олімпійського вогню.

 

Оргкомітет ігор очікує, що урочисту церемонію відкриття відвідає близько 80 тисяч глядачів - саме на таку кількість гостей розрахований головний стадіон Лондона.

 

Офіційну делегацію від України на церемонії відкриття Олімпійських ігор в Лондоні очолить прем'єр-міністр Микола Азаров. Також до складу делегації увійдуть міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник і голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Саффіулін.

 

Прапор України на урочистій церемонії відкриття Олімпіади в Лондоні понесе дзюдоїст Роман Гонтюк, який уже двічі брав участь в олімпійських змаганнях: в Афінах у 2004 році він завоював срібну медаль, а в Пекіні у 2008 - бронзову.

 

На Олімпійських іграх у Лондоні будуть розіграні 302 комплекти нагород у 32 видах спорту. Україну на ХХХ Олімпіаді представлятимуть 245 спортсменів.

 

* 23.00-01.18 - ефірний час ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7241
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду