НТКУ і «Савік Шустер студія» висвітлюватимуть Олімпіаду-2012

19 Грудня 2011
10139
19 Грудня 2011
11:29

НТКУ і «Савік Шустер студія» висвітлюватимуть Олімпіаду-2012

10139
НТКУ і «Савік Шустер студія» висвітлюватимуть Олімпіаду-2012

Національна телекомпанія України підписала Меморандум про співпрацю з Національним олімпійським комітетом України та «Савік Шустер студією» з приводу висвітлення ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Наступного року, з 27 липня до 12 серпня, ефір Першого національного буде повністю присвячений ювілейним ХХХ літнім Олімпійським іграм, - розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Із цією метою буде відведено 200 годин показу лише самих ігор з усіх видів спорту, не включаючи різноманітні ток-шоу та інші програми, які також будуть посвячені висвітленню цієї масштабної події».

 

За його словами, Перший національний має ліцензійні права на трансляцію ігор і не планує продавати субліцензію іншим телевізійним каналам.

 

У свою чергу «Савік Шустер студія» за умовами меморандуму бере на себе зобов'язання створити цикл телевізійних програм, у яких будуть об'єктивно, всебічно та неупереджено висвітлюватися спортивні події літньої Олімпіади-2012.

 

Починаючи з лютого 2012 року до уваги глядачів на Першому національному будуть представлені програмні та міжпрограмні ролики, присвячені українським спортсменам - учасникам ХХХ літніх Олімпійських ігор. «Мета цих роликів - щоб вся країна знала в обличчя своїх спортсменів, які захищатимуть честь України в Лондоні. Ці ролики будуть містити всю інформацію про спортсменів та їхню підготовку до змагань», - додав Єгор Бенкендорф.

 

Савік Шустер, Єгор Бенкендорф, Сергій Бубка

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10139
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ленок
4527 дн. тому
Ситуация в стране тревожная.Все или почти все кружки спортивного государственного развития закрыты.очень важно,чтобы все каналы транслировали и агитировали вести здоровый образ жизни,а не показывать все время рекламу пиво и прочив ядов.Только у руководства 1го нормальная редакционная политика,а везде-только корысть видна во всех программах.
Я
4527 дн. тому
А власне змагання будуть показувати так, як Пекін та Ванкувер? тобто майже нічого у прямому ефірі, а тільки нікому не потрібні щоденники? Ще й з субліцензію не продаватимуть. Млинець, тобто знову тре буде дивитися в інтернеті :(
ugo ozls
4527 дн. тому
правильно! Все каналы крутят погань и зомбируют молодежь,которая потом становится наркоманами,а нам нужна нация сильны силой и духом людей,а не накроманов
Готт
4527 дн. тому
При том колличестве каналов,которые крутят убогую рекламу по пол часа выбор Англичан за Первый-единственное реально правильное решение.Никому не интересно смотреть такие рекламные блоки,что забываешь что смотрел до него
Джокер
4527 дн. тому
Короче,-Первій он и есть Первый.Остальные могут начинать поливать грязью победу лидера,но правда всегда одна.з 27 липня до 12 серпня, ефір Першого національного буде повністю присвячений ювілейним ХХХ літнім Олімпійським іграм.Вот и вся правда
fcw
4527 дн. тому
Уже рыдаю от комментирования Олимпиады людьми УТ-1...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду