Ландік про конфлікт зі ЗМІ: «Треба більше прощати»

23 Липня 2012
8374
23 Липня 2012
16:31

Ландік про конфлікт зі ЗМІ: «Треба більше прощати»

8374
Депутат заперечує, що подавав нову заяву з проханням продовжувати перевірку LB.ua
Ландік про конфлікт зі ЗМІ: «Треба більше прощати»

Народний депутат України Володимир Ландік заперечує інформацію про те, що він подав нову заяву з проханням продовжувати перевірку інтернет-видання LB.ua. «Ніяких нових заяв я не подавав, і подавати не збираюся», - заявив нардеп 22 липня під час прес-конференції в межах спільного проекту «Інший вимір» телеканалу «Ірта» і порталу «Ірта-fax», повідомляє прес-служба депутата.

 

Депутат зазначив, що «не справа нормальної людини воювати із засобом масової інформації». «Після того, як вони принесли мені вибачення, неодноразово про це говорили і дзвонили, і щиро про це шкодують, то треба бути більш лояльним. Всі знають, що православ'я проповідує - не треба бути нетерпимим до чогось, треба більше прощати. І тоді всі ми будемо жити набагато краще», - сказав Володимир Ландік.

 

Пан Ландік вважає, що коли людина навчиться прощати і приймати прощення, то набагато менше буде бажаючих нанести образу. «І суспільство стане набагато чистіше і краще. А будь-яка конфронтація, будь-які «бойові» дії - словесні, та які завгодно - ніколи не принесуть добра», - сказав він.

 

18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування депутата Володимира Ландіка - за результатами перевірки заяви нардепа від 21 червня.

 

Прокурор міста Києва Анатолій Мельник повідомив, що вранці 5 липня Володимир Ландік надіслав заяву, у якій просив припинити цю перевірку і відмовлявся від претензій. «Після обіду цього ж дня надходить від нього заява, у якій він просить продовжити проведення перевірки», - розповів прокурор, уточнивши, що ця заява адресується прокурору Печерського району та Генеральній прокуратурі України.

 

Для того, щоб уточнити остаточну позицію депутата із цього питання, його запросили до прокуратури міста для пояснень, де 13 липня розповіли про відповідальність за надання завідомо неправдивих свідчень. У своїх поясненнях Володимир Ландік розповів, що вимагає продовження перевірки у зв'язку з діями видання LB.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8374
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду